Kære %%SUBSCRIBER_NAME%%

Hvad sker der i morgen?

Der sker faktisk det spændende, at Coach Vision officielt bliver samarbejdspartner til vikar- og rekrutteringsvirksomheden MatchMind A/S.

Vi har sammen udviklet et helt nyt rekrutteringskoncept, som tager udgangspunkt i kandidaters behov for at få aktiv hjælp, vejledning og støtte - især til "salgsdelen" af sig selv. Med udgangspunkt i et markedsdrevet behov for arbejdskraft i Norge, sætter vi en målrettet indsats ind her.

Hvorfor nu det, vil nogen måske spørge. Er der ikke allerede nok, der beskæftiger sig med rekrutteringer og det norske marked?

Både og. Hvis det var nok og det virkede, ville der ikke være arbejdsløshed i Danmark, for behovet for arbejdskraft er så stort i Norge, at det sagtens kunne opsluge vores overkapacitet af arbejdskraft.

Hvorfor virker de nuværende rekrutteringsprocesser så tilsyneladende ikke helt efter hensigten? Hvad holder danskere tilbage?

Det handler om mennesker i forandringer. De fleste af os søger tryghed, lethed, komfort og er imod forandringer. Dybest set er vi vanedyr!

Jeg ved, gennem mange års erfaring, at "bare" det at søge et job for rigtigt mange mennesker er totalt grænseoverskridende. Det starter med et CV. Data- og referencelisten kommer de fleste hurtigt efter. Men så er der lige dét der med at fremhæve de positive sider af sig selv, at skrive ansøgningen, som dybest set er et salgsbrev, at være opsøgende, vedholdende, ja ligefrem påtrængende. Networking? Linke-hva-for-én, Linke Din?? Læg hertil at skulle bo og arbejde i et andet land...

En brændende platform flytter et par stykker mere. Når jorden brænder under dine fødder, flytter du dig af nød. Modsat spiller vores hjerne os et puds; kun få procent af det, vi frygter, bliver til virkelighed. Alligevel er vi eminent gode til at overbevise os selv om, at det er virkeligt, laver overspringshandlinger og finde såkaldte gode argumenter for ikke at prøve nye ting af, uanset hvor meget jorden brænder.

Kan du genkende det?

Det tror jeg måske du kan, for kun cirka 10% af alle mennesker i store forandringsprocesser er såkaldte Fastmovers og Firstmovers. Derfor vælger vi at blive, på trods af omstændighederne; trængt økonomi, mistrivsel, kedsomhed, manglende udvikling, manglende fremtidsmuligheder eller andet. 

Hvordan kan man så flytte mennesker i forandringer?

Der er heldigvis nogle ting, vi kan gøre, som gør det lettere for os at flytte os i en forandring, og vores medfødte nysgerrighed hjælper os på vej.

  1. Det første, vi spørger ind til, er HVAD: Vi ønsker viden, facts, andres erfaringer, eksperter vi har tillid til, tid, dialog, modargumenter mod vores frygt og et sted, hvor vi frit kan fortælle om det, vi frygter. Få spøgelserne ud af skabet, så at sige, så er de ikke så farlige længere.
  2. Det næste er HVORDAN: Vi ønsker hjælp, guidning, vejledning, sparring. Gerne hjælp til selvhjælp, for vi vil også gerne selv.
  3. Sidst, men ikke mindst, ønsker vi størst mulig TRYGHED OG FRIHED: vi vil gerne være anonyme og først tage stilling, når der er noget konkret at forholde sig til, og så må vi ikke føle os presset til noget. 

 

Alt dette har vi bygget ind i det nye rekrutteringskoncept.

Tingene er vendt på hovedet, vi gør mere for kandidaterne hver især, vi prøver nye metoder af, hvor vi praktisk talt serverer alt på et sølvfad til virksomhederne, og mange andre spændende ting.

Nysgerrig? Så klik ind på www.matchmind.dk og se, hvad vi tilbyder såvel kandidater, som virksomheder - i øvrigt både danske og norske virksomheder.

Det er ikke så ringe endda, hvis vi selv må sige det.

Jeg glæder mig til at høre din respons.

 

Mange hilsner

Laila Christensen

Direktør & Erhvervscoach

Har du noget på hjertet, du vil dele med mig? Så skriv til mig. Du kan svare direkte via dette nyhedsbrev.

Du kan altid framelde dig dette nyhedsbrev ved at klikke ind på www.coachvision.dk, ligesom du er velkommen til at spørge andre, om de vil modtage det.

Pist! Send dette nyhedsbrev videre, hvis du synes, nogen du kender, ville have glæde af det.

Coach Vision