Kære %%SUBSCRIBER_NAME%%

 

Farvel - og velkommen!

Så er det snart tid at sige farvel til det gamle år - og velkommen til det nye!

Det er også her i juledagene, at du måske burde sætte dig godt tilrette i din ynglings øreklapstol og tænke over, hvad du egentligt har opnået her i 2010!

Hvilke mål fik du opfyldte? Hvad var særligt godt? Hvad var særligt vigtigt for dig, og hvordan har det påvirket dit liv til der, hvor du er lige nu?

Når det nye år så er skudt godt igang, kan du jo prøve samme lille øvelse igen - blot med et andet fokus: ønsker, mål, håb og drømme for 2011!

Var der ting fra 2010, som du med fordel kunne tage op igen i 2011? Hvilke løse ender kunne du med fordel få slået en knude på, og hvilke nye udfordringer vil du gerne tage fat i?

Glem ikke "hjernetjekket": hvad har du selv direkte indflydelse på?

Jeg vil gerne takke alle - venner, bekendte, forretningsforbindelser, netværksforbindelser med mere - for et yderst konstruktivt og spændende år - og ser med glæde frem til 2011!

Nytårsforsæt? Jeg må vist hellere se at komme i fysisk form - og hvorfor dog udsætte det til 1. nytårsdag? Der er jo masser af dage at starte op på her mellem jul og nytår, ikke?

Glædelig jul alle sammen!

Mange hilsner

Laila Christensen

Direktør & Erhvervscoach. Forfatter til bogen "Sæt af på modstand - ledelse med hoved og hjerte" (kan købes i alle boghandlere og gennem forlaget Coach Vision på www.coachvision.dkMedlem af bl.a.: Rotary Hals, KONSAM, Early Warning, AIH, Brains Business, Erhvervskvinder, Væksthusets Rådgivere, Hello Business, B2B netværk, Matchmaking, HUGIN, KMK, Bestyrelsesforum Danmark og andre.

 

Her har du nogle ægte tårnspringere: 25 meter op ad "stang med stige", ned i et bassin på 6 meter i diameter og 3 meter dybt! Var det noget?

Se og oplevet i sommerferien 2010. 

Publikum stod tæt på - og ja, de blev MEGET våde - især da manden længst TV ramte vandet! 

Hrm... det var lige det der nytårsfortsæt.....

Coach Vision