Køb bogen "Sæt af på modstand" her eller i nærmeste boghandel.

Kan også købes gennem www.saxo.com.

Nu pris pr. bog kr. 150,- incl. moms.

  • 1-10 stk. kr. 150,- incl. moms og leveringsomkostninger
  • 11-20 stk. kr. 100.- incl. moms og ekskl. leveringsomkostninger
  • Over 20 stk. kr. 75,- incl. moms og ekskl. leveringsomkostninger

Der kan afhentes bøger på adressen Elsamvej 66, Vester Hassing, 9310 Vodskov efter nærmere aftale.

Leveringstiden ved forsendelser er op til 6 hverdage, så længe lager haves.

Bestilling og betaling:

Udfyld formularen herunder og du modtager ordrebekræftelse med anvisning på betaling og leveringstid. Ønsker du signering, da venligst skriv dette under feltet "Evt. besked".

  • Ønsker du at vide mere om FOREDRAG ved Laila Christensen, send mail på lc@coachvision.dk eller ring direkte til Laila Christensen på 41617474.
 

Tak for din ordre!

Læsere udtaler:

"Hej Laila
Tak for bogen, som jeg ”kværnede igennem” på under en uge. 
Eftersom jeg kender dig i forvejen, er det med lidt andre briller på, jeg har læst bogen. Det har f.eks. været rigtigt interessant at læse din baggrund, for du har jo af og til, givet mig et lille blik ind i  nogle af områderne. Jeg har da også selv – på visse områder – haft en lidt udfordrende opvækst, og jeg glæder mig over, hvor stærk man trods alt kan blive af det som menneske – hvis man vel og mærke overlever det. Pudsigt for mig er, at nogle af mine udfordringer senere i livet, minder meget om dem du selv har været igennem. Vores historier er ganske vist forskellige, men ligheder er der dog.
Jeg har derfor fået det ud af, at læse bogen, at jeg har fået mere sammenhæng i de samtaler vi har haft. Det er jeg selvfølgelig glad for. Jeg har mærket en del til dine balanceværktøjer, så det var fint at se dem beskrevet i én sammenhæng.
Jeg synes det er en god bog, og vel og mærke en meget personlig både, hvor du viser dig selv frem som den du er. Det har jeg respekt for, og skulle der så vise, at være nogen der ikke kan tåle det – ja så er det jo deres problem. Jeg vil helt sikkert købe din næste (kosmiske) bog. Forståelsen af, hvad du har været igennem i dit liv, giver mig kun mere respekt for den person du er, og for det virke du har valgt."
De bedste hilsener, Brian
Fra Saxo.com:
"Jeg synes det er en god og meget brugbar bog. Det er en interessant historie fulgt op af et godt oprids af nogle pragmatiske og håndgribelige værktøjer - som kan bruges i praksis. Relationen til den indledende historie giver dem yderligere værdi, dels ved at man gennem læsning af historien reflekterer over egne oplevelser og egen situation, dels ved koblingen mellem 'værktøjerne' og historien. På denne måde bliver forfatterens viden godt formidlet og et svært emne gjort mere tilgængelig. "
"Jeg har haft stor glæde at mit samarbejde med Laila, hun har hjulpet mig videre efter en svær personlig periode, og min respekt er ikke blevet mindre efter at have læst om den baggrund Laila har, den livs erfaring og de kompetencer der ligger bag bogen, så det er med stor interesse jeg har læst bogen, og jeg er sikker på at den kommer frem mange gange. Laila skriver på en måde hvor hendes personlige kompetencer kommer frem og hun kommer med mange gode pointer, som prikker og udfordrer forandringer "
"Jeg har haft fornøjelsen af at benytte Laila som vejleder/coach. Det faktum at hun i denne bog, blotlægger hele sin personlige historie, giver mig kun mere respekt for mennesket Laila, og en vished for, at der også ligger praksis bag teorierne. Det er således med stor fornøjelse, at jeg har læst denne indsigtsfulde bog fra Laila. Personligt har jeg haft det udbytte af bogen, at det har vakt og skærpet nysgerrigheden for områder jeg gerne vil lære mere om. Laila's mange personlige eksempler gør bogen mere nærværende, og jeg kan bestemt anbefale bogen for folk der har mødt modstand (og hvem har ikke det)."
"Super bog!. Første del af bogen er meget gribende og med gode spørgsmål undervejs. Stopper man op og svarer på spørgsmålene kan man ikke undgå at blive klogere på sig selv. Anden del af bogen med værktøjer vidner om at forfatteren virkelig har masser at byde på!"