Hvem står bag Coach Vision?

 

Erhvervscoach og ledelseskonsulent Laila Christensen

Stifter af Coach Vision i august 2008. Direktør, ledelseskonsulent for AS3, foreningsudvikler hos DGI, bestyrelsesformand, Rotary Leadership Institut (RLI) trainer og forfatter til bogen "Sæt af på modstand - ledelse med hoved og hjerte".

Uddannet ICC Coach, NLP Master Practitioner, Terapeutisk Astrolog, Statsautoriseret Ejendomsmægler og Valuar, har diverse leder- og bestyrelsesuddannelser, over 15 års ledererfaring og masser af andre praktiske, faglige og menneskelige erfaringer.

Laila Christensen er født i 1966 i Esbjerg og bosiddende nord for Aalborg. Hun har blandt andet været selvstændig ejendomsmægler, syn- og skønsmand, vurderingsansvarlig, boligkonsulent, regnskabschef, international controller og salgschef, og arbejder i dag fortsat med økonomi. Er meget aktiv i diverse bestyrelser og netværksforeninger.

Det handler om, hvor du er og hvad du har brug for.

Coach Vision inddrager personlighedstest, Co-Active Coaching og en veludviklet intuition som supplement til metoder fra ICC Coachuddannelse, NLP Master Practitioner og diverse ledelsesværktøjer blandt andet AI-metoden, Kompleksitet og Forandringsledelse. Coach Vision benytter anerkendte og egne afprøvede metoder i  såvel coaching og teambuilding. Coach Vision bruger coaching som et værktøj i forbindelse med mentoring, rådgivning og sparring.

Coaching handler blandt andet om at kunne stille de rigtige – og helst åbne – spørgsmål. Det handler også om træning gennem værktøjer, metoder, modeller og øvelse. Coach Visions coachingstil adskiller sig fra den gængse tilgang ved at være både skarp analytisk og empatisk. Derved kommer du hurtig ind til kernen af din problemstilling, du bliver udfordret og der stilles krav til dig i din proces. På den måde er det i høj grad dit eget arbejde med processen, der flytter dig derhen, hvor du ønsker at være.

Laila Christensen har stor faglig ballast, højtudviklet intuition, flere års praktisk ledelseserfaring, humor og stor menneskelig indsigt, alt sammen kompetencer som hjælper dig i din opbygnings-  og/eller forandringsproces. Mere end 3.500 coachsessions.

Kundekredsen spænder bredt. Her er der ikke kun tale om coaching og teambuilding af virksomhedsledere og medarbejder, men også coaching af individuelle privat personer, hvor coachingen ikke er tilknyttet en konkret virksomhed. 

Læs mere om Laila Christensen og hendes kunder under siden udtalelser og referencer.