Referencer (se også LinkedIn profil for Laila Christensen)
 
Coach Vision løser opgaver for virksomheders ledere, den enkelte medarbejder, grupper og teams – som ønsker at forbedre og forandre sig ud fra en grundholdning om, at mennesket er en virksomheds største ressource, og at mennesker yder deres bedste, når de er engagerede og entusiastiske. 

Her nogle udvalgte kunder:

 • MatchMind A/S
 • Colas Danmark A/S
 • Sørwi A/S
 • COBHAM Surveillance (Spectronic)
 • Tican amba
 • Aalborg Universitet
 • Blumøller, Sanex, Unilever, Neutral (del af SaraLee)
 • PFA Pension
 • Telenor
 • Akzo Nobel Salt A/S
 • Region Nordjylland
 • Krifa
 • KMD
 • Motorola
 • Unilever
 • Thisted Kommune, plejehjemmet Rønheden
 • ISS
 • Spar Nord
 • Aalborg Industries
 • Væksthus Nordjylland
 • AOF Nordjylland
Udtalelser (ikke kronologiske)
 
TAK til alle de kunder, der har valgt at stå frem og sige deres uforbeholdne mening! Jeg er jer alle yderst taknemmelige!
 
"I had the pleasure to have Laila as a Coach as part of Outplacement after the Sanex hand-over. Laila knows how to help people in very different situations. She finds immidiately the hot spot and works from there.
I can´t appreciate enough the professional help I received and can only recommend others to let Laila guide whenever needed."                       
Carsten Hunderup, Supply Change Manager, Sanex 

"When the management responsibilities started growing, I found myself stuck in a situation where I could not handle properly multiple teams made of multiple persons. My manager offered me the possibility of having a coach. I picked up Laila given the recommendations on LinkedIn, especially from people in the IT sector. Which is also mine, and was giving me the impression that she already knew the field.
Session after session, not only my professional, but also my private life started improving, since Laila nurtured me to grow up in myself. She provided me not only a few extremely practical management tools, but also with the eyes of curiosity about humans. She taught me to question myself first. To be weak for being stronger. My career has been definitely improved making myself happier, less stressed, and probably making also my manager happy for the expense!"
Andrea Fabio Cattoni, External Researcher at Nokia Siemens Networks, Aalborg Universitet

"Jeg har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Laila i et stort forandringsprojekt, hvor vi skulle forankre forretningens værdier i afdelingen. Med Lailas stærke personlighed og store kompetencer indenfor coaching var hun en vigtig katalysator for forandringerne både på organisatorisk og personligt niveau. Laila har mange facetter, og jeg værdsætter specielt hendes ærlighed og engagement, som jeg oplevede til fulde i vores samarbejde. Jeg kan derfor varmt anbefale Laila som en uundværlig støtte til såvel individuelle og teambaserede forandringsprocesser."                                                                             Lise Wormstrup, MBA i  Forandringsledelse, KMD

"Laila Christensen formår, at videregive sine evner og erfaring på et perfekt afbalanceret niveau af operationelle værktøjer og praktiske eksempler. Hendes undervisningsmetode understreger, at dyb teoretisk viden ikke er alfa og omega, når det omhandler brugbare redskaber, som alle kan benytte i deres hverdag. Jeg kan på det kraftigste anbefale Laila Christensens kurser og undervisning."
Mads Ingerslev Schytte, Kommunikationskonsulent, KMD
 
"I efteråret 2010 havde jeg fornøjelsen at deltage i en række sessioner med Laila Christensen fra CoachVision. Formålet var at bruge min daværende situation til at skabe fokus og afsæt til at komme videre i mit karriere forløb. Disse møder blev afviklet som en-til-en samtaler af mellem 1-2 timers varighed.
Jeg kan på basis af ovenstående varmt anbefale Laila. Hun har en fantastisk evne til at sætte den person hun sidder overfor i centrum og derefter tage udgangspunkt i netop den situation man befinder sig i på det givne tidspunkt. Dette bruges til at skabe et helhedsbillede, som skaber grobund for diskussioner om enkeltheder. Disse diskussioner har været utroligt frugtbare, da Laila har en særdeles god egenskab til at finde ind til essensen af, hvordan en person agere og reagere i bestemt situationer og ud fra dette komme med præcise anbefalinger om mulige strategier i interaktionen med kollegaer, kunder og medarbejdere.
Specielt Lailas kendskab til persontyper har været en fantastisk hjælp for mig og konkret været medvirkende til, at jeg har håndteret situationer anderledes konstruktivt og fremadrettet efterfølgende.
En vigtig del i Lailas tilgang til personlige samtaler er humor. Det har været sjovt og berigende at være sammen med hende og jeg er altid kommet ud af vores møder klogere og smilende. Hun spænder utroligt bredt og er vidende om mange interessante emner.
Jeg kan kun give Laila mine allerbedste anbefalinger og står gerne til rådighed som reference. Samtidig har jeg en intention om i fremtiden at bruge Laila til at fremme min og min virksomheds muligheder." 
Michael Scultz, Department Manager at Telenor 
 
"Jeg mødte Laila i hendes egenskab af karriere coach i begyndelsen af 2011. Hendes indsigt i mennesker og skarpe syn for betydningen af og i deres relationer giver en fantastisk sparring for den enkelte til at tage retning på og hånd om den aktuelle livssituation. Hun giver point-on indspark, der både provokerer og inspirerer dig til at vurdere og revurdere dit livssyn og din opfattelse af dig selv på sund og forfriskende vis. Den påvirkning, hun har haft på mit eget liv og retning, vil altid følge mig og hendes evner og arbejde er altid i baghovedet, når jeg møder andre mennesker, som ønsker personlig vækst."
Susan Foss, Akzo Nobel

”Kompetent coach med stor indsigt i ledelse og ledelsesværktøjer. God guide til at få én selv til at se nye løsningsmuligheder på problemstillinger som ellers har virket fastlåst. Du får ikke lov til at slippe over hvor gæret er lavest, selvom du forsøger at snakke udenom. God til at gribe den problemstilling, jeg kom med og bad om coaching til at løse.”
Frank Leon Nielsen, Teamchef KMD
 
“My employer signed up with Laila through Right Management in connection with outplacement and I can only give Laila my warmest recommendations. With her deep human insight and positive attitude, she does a great job in coaching.”
Carsten Kunckel, System Engineer, Reuters
 
“In relation to a change in my career I was fortunate to be coached by Laila. She really took me by surprise in a very positive way.
I was embraced by her warmth, positivity and sincere interest in my situation, and the result has by far exceeded my expectations.”
Lasse Krogh, Customer Operations Manager, Akzo Nobel
 
"Spring 2011 - I have had the pleasure to engage in a series of personal career coaching sessions with Laila from CoachVision. The meetings were carried out as face-to-face conversations very intensive and rewarding.
Laila showed a unique ability to intuitively grasp my personality and capabilities. Laila also has an amazing and very comprehensive understanding of how and why persons act and react in specific situations. - during our session Laila helped me develop my own strategies. Especially Lailas deep knowledge and understanding of character types has been a great help for me in order to handle situations in a much more constructive and proactive way. I have always left our meetings inspired as well as in good spirits.
Based on my experience with Laila as my personal coach, I will not hesitate to strongly recommend Laila and her company CoachVision."
Christian Juel Nielsen, Key Account Manager (Multi National)
 
"Lailas coaching gav mig en klarhed over mine egne ønsker og behov, samt hun gav mig gode råd og værdifulde input, til at få formuleret mine strategier og ikke mindst mine kommende job ønsker. Hun har været en stor hjælp i forhold til at finde min egen karrierevej, både i forhold til konkrete metoder og tiltag men også til udviklingen af min profil. Lailas gode menneskelige forståelse og hendes professionelle baggrund gør, at hun er hurtig til at skære ind til sagens kerne og få lagt en plan for fremtiden, og ikke mindst få en til at tage ansvar for eget liv og fremtid. Jeg kan varmt anbefale Laila til enhver, som ved hjælp af coaching ønsker at få udviklet sine personlige og ledelsesmæssige kompetencer."
Suzette Skeldrup, Teamleader PFA Pension
 
"Laila har en evne til at skabe et rum hvor man kommer til at se tingene i et lidt større perspektiv. Hun er god til at udfordre det eksisterende således at man får en anden vinkel på sine synspunkter. Jeg har brugt Laila som personlig coach og hun har formået at få skåret ind til benet i forhold til mit karrierevalg. Derudover har hun været en rigtig god sparringspartner i forhold til at udvikle mine ledelsesmæssige kompetencer. Laila er meget nærværende og følger altid op på tingene. Jeg kan varmt anbefale Laila."
Flemming Ross, Teamleader PFA Pension
 
 "Jeg har fået en fantastisk oplevelse ved at være tilknyttet Laila i forbindelse med et jobskifte. Laila har en helt fantastisk måde og se ting og tanker på. Hendes intuition for det enkelte menneske, og hendes måde og bearbejde mine tanker og ønsker på, har givet mig et fantastisk redskab til at styre imod det jeg gerne vil, i forhold til mine fremtidige job. Samtidig har jeg gennemgået en personlig udvikling på grund af Lailas måde og udfordre mig på, med dybe og seriøse samtaler. Hun har virkelig lært mig, at jeg kan "sætte af på modstand"."
Helle H. Vangsgaard, PFA Pension
 
"Jeg har haft fornøjelse af Laila i forbindelse med et outplacementforløb og det har givet mig et stort udbytte. Laila har gennem aktiv lytning og sit gode menneskekendskab formået at spotte mine kompetencer og hvilken type opgaver, der "tænder" mig og stille skarpt på mine fremtidsønsker og har givet mig tro på en karrierevej, som jeg tidligere ikke troede var mulig. Jeg synes det har været en gave at få stillet Laila til rådighed i min jobskiftesituation, hvor jeg i den grad har fået en række personlige redskaber med mig til at tackle udfordringer og karrierevejens udsvingning og til fortsat at arbejde hen mod mine mål."
Maria Bording Rasmussen, PFA Pension (nu hos Willis)
 
 "Jeg har oplevet din coaching som meget inspirerende, med en fin balance mellem fordelingen, hvor du primært har lyttet og stillet rigtigt mange gode (irriterende, provokerende) spørgsmål, og hvor jeg så egentlig selv er fremkommet med svaret. Alt i alt nogle gode samtaler, der har sat gang i en positiv udvikling".                      
 Mariann Kjærbo, Back  Office Manager
 
"Jeg havde nok en idé om, at det var Laila Christensen, der skulle servere en facitliste inden jeg gik i gang med den første af i alt 5 coachingsessioner. Det viste sig at være helt forkert. Den eneste, der kendte svarene, var mig selv. Kunsten er at finde frem til svarene og det er det man med fordel kan bruge en coachingsession til med Laila Christensen. Herudover blev jeg undervejs præsenteret for nogle meget effektive værktøjer, jeg stadig bruger. Derfor giver jeg Laila Christensen mine varmeste anbefalinger."
Mads Buch, Mediekonsulent
 
"Jeg oplever dig som en meget inspirerende coach/samtalepartner, der forstår at skabe rum af tillid og tryghed. Din anerkendende samtalestil, din positivitet, din humor og mest af alt din nysgerrighed og oprigtige interesse for min person/historie gør samværet med dig helt unikt. Du forstår på en kærlig måde at stille de "frække" spørgsmål, der giver anledning til refleksion. En samtale med dig er en ren vitaminindsprøjtning…"                                                                           
Pia Risgård, Afdelingschef
 
"Jeg har fået nogle værktøjer – som har guidet mig til at finde inspiration/opdage mit potentiale og som har ledet mig tættere på at nå mit mål…. Gik derfra med en super go´fornemmelse i maven.. )))"
Anette Christiansen, Regnskabschef
 
"Super god underviser! Meget jordnær. God feedback, som vi virkeligt kunne bruge til noget!"
Tidligere kursist
 
"Gennem vores samarbejde med Laila fik vi sat "turbo" på den udvikling, vi havde sat i gang. Samtidig havde det meget positiv effekt på medarbejdernes engagement at de oplevede at der blev brugt eksterne ressourcer på dem. Gennem den lederuddannelse som Laila har ført mig og mine kolleger igennem fik vi en større indsigt i både egne og de øvriges stærke og svage sider. Den afsluttende "eksamensopgave" var en rigtig god øvelse i at lave analyser i forhold til egen og arbejdspladsens udvikling."
Søren Olesen, Teamchef KMD
 
"Man står midt i tågen, og kan slet ikke orientere sig. Med dine skarpe spørgsmål og faglige ekspertise, begynder tågen at lette, og man kan igen se vejen frem. og der er oven i købet flere veje at vælge mellem! Så det er faktisk muligt at skifte kurs. Det kan være vanskelig - og måske lidt pinlig - proces at se indad og erkende, men med din humor, begejstring og støtte kommer man stærkere og rigere ud på den anden side. For mig har mødet med dig været skelsættende, og jeg giver dig gerne min anbefaling med på vejen, og håber andre, sammen med dig, også må få denne fantastiske oplevese af at "jeg VIL og jeg kan". Laila, du er en fantastisk coach!".
En tidligere klient
 
"Det har været super fantastisk at gå til coaching hos dig. Coachsessionerne har sat gang i tanker om, hvad jeg gør, mine roller og hvad jeg kunne gøre anderledes i mit daglige liv. Til tider har jeg følt mig under pres, og det har gjort, at jeg har flyttet mig både mentalt og fysisk. Jeg takker for din altid søde måde at behandle mig på."
Lise Ingomar Thomsen, Produktionschef
 
"Jeg mener, at måden du hjalp mig på, fik mig til at se, hvor vigtigt værdier er, har været den rigtige for mig. Jeg er blevet meget skarpere på mine værdier. Og det giver mig en følelse af lykke. I tiden efter, har tænkt meget over, hvad jeg egentlig mener om det med coaching. Og jeg er kommet frem til, at for mig er det måden at løse problemer på. Jeg kan lide tanken om, at svarerne ligger i os selv – og det er os selv, der skal finde dem. Jeg vil gerne slutte med at sige tak."  
Birgit Givelgaard, Lærer
 
"Når man står ved en kant af udfordringer, både privat og erhvervsmæssigt, som jeg gjorde er det ikke nok at have viljen for at komme videre. Jeg manglede evne og værktøjer for at få løst knuden og de evner har Laila som var en utrolig god katalysator for alle mine tanker. Hun hjalp mig til at sortere og fokusere på det væsentlige, så jeg selv kunne finde de rigtige svar. Den hjælp gav hun ikke kun fordi hun er et dejligt og varmt menneske hun gav den også med baggrund i hendes lange uddannelse. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Laila Christensen."
Gorm Jessen, Selvstændig
 
“Jeg har sparret med Laila omkring min egen personlige udvikling i processen at bevæge mig fra at være konsulent til virksomhedsleder. Denne afklaring har/er Laila eminent til. Hendes varme og ligefremme måde at tackle udfordringerne på, giver mig stor ballast og ikke mindst mere viden om mig selv. Jeg vil fortsat sparre med Laila og er heldigvis tæt på hende i andre sammenhænge end "blot" som coach. Hun ser heldigvis også den store værdi i at netværke som jeg!”
Anne Mette Bergelius, Selvstændig
 
“I forbindelse med mit jobskifte hyrede jeg Laila som coach til at udfordre min selvindsigt og til at diskutere udfordringer og muligheder. Laila har stor erfaring på området og er til enhver tid klar til at udfordre tanker og ideer. Hun møder dig med empati og forståelse. Hun udstråler glæde og troværdighed, så det er let at få en konstruktiv og åben dialog. Så leder man efter en coach/sparringspartner, som ikke blot gentager hvad man selv siger, så kan jeg varmt anbefale Laila som personlig coach.”
Peter Lyhne Uhrenholt, Selvstændig

“Early 2009, I hired Laila Christensen as an outplacement consultant. I was struck by the amount of insight she immediately gained on my situation and the potential it contained. I effortlessly got challenged from angles I did not expect - like she read me just like that. A few weeks later I got a very challenging position as Engineering Director turning around a business. I hired Laila as my business coach and still enjoy on a monthly basis the kick I get together with her - hovering through my crowded agenda within an hour. Each time, I walk away with new ideas of my own, a fresh mindset and a tank full of energy. As such, I cannot recommend Laila too highly." Peter Ladefoged, Engineering Director
 
“Jeg kan varmt anbefale et coaching forløb hos Laila. Forløbet med Laila gav mig selvindsigt og værktøjer til at håndtere udfordringer i min hverdag og til at udvikle min måde at se verden – og mig selv på. Lailas store erhvervserfaring kombineret med hendes livserfaring gør hende meget kompetent og troværdig. Laila har stor empati og møder dig, dér hvor du er mentalt. Ønsker man virkelig at flytte sig, formår Laila også at skubbe til dig og udfordre dig!”
Louise Skov Pihlkjær, Sekretær i ledelsessekretariat
 
“I was fortunate to get personal and professional coaching from Laila, an experience I would definitely recommend to others. Laila has a natural talent for working with people, helping them identify their strengths and weaknesses. Relevant and useful output from every single one of our pleasant sessions. I'd do it again anytime.”
Claudia Mikaelsen, Business Intelligence Consultant
 
“Laila udviser et meget stort engagement og ansvar i sit arbejde og går ikke på kompromis med kvaliteten. Laila er imødekommende og en hjælpsom kollega, der altid er parat med input og nye løsningsforslag. Jeg kender Laila som en god kommunikator, der bidrager med positiv energi og et smittende godt humør. Jeg vil gerne give Laila mine varmeste anbefalinger.”
Kim Frost Nielsen, Konsulent
 
“Jeg har lært Laila at kende i et coaching forløb i forbindelse med ”outplacement”. Jeg har været særdeles positivt overrasket over, hvor hurtig Laila er i stand til at danne sig et overblik over én som menneske og hvor effektivt hun formår at finde ind til sagens kerne. Ud over uovertrufne færdigheder som coach, indgår der også et stort naturtalent – især i relation til empati og psykologi. Laila forstår ubesværet de gængse ledelsesteorier, og jeg har derfor – som leder – følt mig forstået i enhver henseende og har haft nemt med at kommunikere med hende. Hendes coaching foregår på en behagelig naturlig måde, og virker aldrig kunstig på mig. Jeg har endvidere nydt Laila’s bramfri måde at sige tingene på, hendes tålmodighed med mig, hendes humoristiske / ironiske angrebsvinkel og ikke mindst, at hun udøver ”coaching med en mening og holdning til tingene”, som hun ikke er bleg for at kommunikere. Det lyder måske ikke som prototypen på en blid behandling, men jeg skal garantere for at det virker!!! Jeg vil derfor ikke tøve, med at anbefale Laila som coach eller katalysator vedr. situationer der involverer mennesker.”
Brian Dahl, Development Manager
 
“Jeg har haft den udsøgte fornøjelse at modtage coaching fra Laila i et genplaceringsforløb. Jeg var meget overrasket over, hvor hurtigt og skarpt Laila var i stand til at afdække mine kompetencer, og hvor effektivt hun har været i stand til at anvende indsigten til konstruktiv feedback. Det var som om, hun havde kendt mig i lang tid. Hun har et usædvanligt stort menneskekendskab og ægte interesse for mennesker, og hvordan de interagerer. Jeg har oplevet en sjælden kombination af empati, forretningsorientering og ildsjæl i Laila, som har inspireret, udfordret og motiveret mig. Hun har en veludviklet humor, som hun forstår at bruge, og jeg kan varmt anbefale hende som coach.”
Svend Holme Sørensen, Product Line Manager
 
“Jeg var fuld af skepsis overfor konceptet "coaching", da jeg første gang skulle møde Laila i forbindelse med den karriereudvikling jeg og alle tidligere medarbejdere fra Motorola Nørresundby var blevet tilbudt i forbindelse med nedlukningen af firmaet. Efter blot én session fik Laila vendt min skepsis til store forventninger - der vel at mærke blev indfriet til fulde! Laila bruger teknikker og værktøjer fra hendes fag, kombineret med hendes store erfaring og en næsten intimiderende indsigt og indlevelsesevne, til at fremme ens egen selverkendelse og -indsigt. Hun formåede på næsten magisk vis at afdække både mine styrker og svagheder på en konstruktiv måde, hvilket bl.a. førte til konkrete ændringer i mit CV (der efterfølgende blev brugt som eksempel i karriereudviklingsprogrammet). Nu ved jeg hvad "coaching" OGSÅ kan være! :)”
Søren Lyhne Andersen, Test technician
 
“Laila har fungeret som personlig coach for mig. Det har været et utrolig udbytterig forløb for mig. Laila har en meget sjælden evne til at hjælpe andre med se på sig selv, og hun er ekstrem dygtig til at spotte og udvikle talenter hos mennesker og virksomheder. Med hendes engagement, ægte interesse for mennesker og positive drive er hun i stand til at åbne for nye tallenter og dermed flytte personer og virksomheder. Jeg kender endvidere Laila fra Early Warning, hvor hun har gjort en kæmpe frivillig indsats som både coach og ledelseskonsulent. Det er en stor fornøjselse at arbejde med Laila, og jeg kan varmt anbefale hende både som personlig coach, til lederjobs og som generel virksomhedskonsulent.”
Morten Dahl Iversen, Vice President Business Development 
 
“Jeg har lært Laila Christensen at kende ført som kunde hos Gaia Data A/S, og senere som kollega samme sted. Jeg kender Laila som en utrolig engageret person der ikke helmer før opgaverne er løst, Laiala går gerne først i forandringerne og er ikke bleg for at sætte selv på spil i bestræbelserne for at udvikle og forbedre alt hvad der kan påvirkes. Laila har masser af empati, indlevelsesevne og sætter personens velbefindende og udvikling højere end jobbet. Jeg kan varmt anbefale Laila Christensen, i alle henseender."
Ernst Marcussen, Servicechef
 
“Laila provided a good coaching through right magemenent which was usefull to sharpen my profile in order to find a new position. Her suggestion has given me material to think about for the future of my career and I am gratefull for that.”
Thomas Stichelbout, Internal Project Manager
 
“Laila is a bussines partner, and a dear friend. I highli recomend Laila.”
Margrethe Christensen, Selvstændig
 
“Jeg mødte Laila til et møde i Ejerlederne. et møde hvor mit mål var at komme i et netværk. Jeg kom "tilfældigvis" til at side ved siden af Laila, og vi fik en meget godt kontakt med det samme. Laila Lavede netværket KMK, hvor vi har mødtes det sidste ½ års tid. Laila er en meget aktiv kvinde, som angagerer sig i det, hun laver. Kommer med gode ideer til løsninger på de problemer, man står med. Hun er altid med på et smil eller et grin. Det er så dejligt at være sammen med Laila.”
Lise Seidelin, Selvstændig
 
“Laila is one of the best coaches I know. She has a great knowledge about human behavior, whit give her great skills in coaching people. I give Laila my greates recommendations.”
Irene Weyergang, Selvstædning
 
“Laila er en fantastisk person. Jeg kender Laila som coach, sparringspartner, værdifuld ven og studiekammerat. Laila har hjertet på rette sted og som coach er hun altid i stand til at lave short-cut til essensen i ethvert problem. Laila hjælper til klarsyn og det at finde den bedste løsning for mig. Laila's empati gør, at jeg altid føler mig hørt og mødt. Jeg misunder dem som møder Laila på livets vej for hun gør en forskel i alt hvad hun laver. Jeg ønsker kun det aller bedste for Laila. Er du på jagt efter en helt speciel coach, så har du nu fundet den rette.”
Lise Ingomar Thomsen, Produktions-  og Servicechef 
 
"I Unilever har vi haft et rigtigt godt og konstruktiv samarbejde med Right Management og de konsulenter blandt andet Laila Christensen som har været tilkoblet i forbindelse med den outplacement opgave de fik stillet.
 
Hvis jeg var blevet spurgt om jeg brugte coaching som ledelsesværktøj og havde styr på det før kurset ” Coaching som Ledelsesværktøj” ville jeg uden tøven have svaret ”ja”. Jeg fandt ud på kurset, at coaching som ledelsesværktøj er et utrolig stærkt værktøj, og det kræver et stort overblik, empati og tolerance at praktisere. Kurset har givet mig en god indsigt i hvad coaching i virkeligheden er, at begrebet bliver brugt i flæng og at jeg stadig har meget at lære på den front, og Laila’s overblik, empati og tolerance for emnet har givet mig lyst til at udforske det yderligere. Laila er som konsulent er meget kompetent og kombineret med hendes erhvervs- og livserfaring gør at hendes undervisning er meget troværdig og lærerig og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
 
Right Management har stor erfaring med den type opgaver og virksomheden var en god sparringspartner under hele forløbet. Folk var fulde af skepsis da vi introducerede dem for Right Management og de muligheder/hjælp de kunne tilbyde. 95 % af medarbejderne fik vi med ind i forløbet og selv om der til tider var stor frustration over egen situation, er det et fælles indtryk, at Right Management og deres kompetente konsulenter har ydet en fantastisk indsats. Der har været fælles seminar, personlig coaching, karriere center, middagsmøder, CV skrivning m.m. Opgaven var at klæde folk bedre på, så de stod bedre stillet når der skulle søges nye udfordringer og til at fremme egen selverkendelse, indsigt og afdække både styrker og svagheder på en konstruktiv måde. En opgave de har løst til fuld tilfredsstillelse og jeg kan kun anbefale dem.
 
Til Laila: Jeg vil bare lige ønske dig en god weekend og sige at jeg er meget imponeret over de evner du har som menneske og professionel. At du har formået at rykke så mange mennesker på så kort tid er ufattelig. Jeg tager virkelig hatten af for dit arbejde." Thomas Højer, Produktionschef
 
"Laila har gennem de sidste par år arbejdet på forskellige projekter hos Right Management. Hun har bl.a. coachet 1:1, faciliteret vore workshops og løbende ledet teamet gennem projekter, hvilket hun har som altid gjort med sin inspirerende, udviklende og støttende stil. Som altid er Laila en inspiration at være sammen med, hendes positive og glade væsen smitter simpelthen af på een. Jeg kan kun give Laila mine varmeste anbefalinger".
Dorte Veje Butcher, Vice President, Career Management, Denmark ved Right Management
 
"Personlig Coaching har været et stort ønske for mig i flere år. Derfor havde jeg meget store forventninger og hold da helt op hvor blev jeg IKKE skuffet. Det flyttede virkeligt noget. Hvem jeg var - hvorfor jeg gør som jeg gør - hvad gør jeg for at komme videre - at lave min situation om til noget positivt og se muligheder. En udvikling som jeg i starten tænkte meget over, men som nu er blevet en naturlig del for mig".
Dorte Søndergaard, Kvalitets- og udviklingschef 

"Mit indtryk af Laila er, at hun er rigtigt energimenneske med stort overskud til at hjælpe andre. Hun har uden tvivl stor indsigt i og megen erfaring med at arbejde med mennesker. I forbindelse med mit karriereudviklingsforløb har hun med stor gejst hjulpet mig til at få indsigt i forbindelsen mellem mine faglige interesser og mine værdier og at få underbygget mine personlige kompetencer. Herudover har hun givet mig værdifuld feedback samt praktiske råd vedrørende CV og ansøgninger. Laila sætter en ære i at booste ens selvtillid og mod med udgangspunkt i tidligere præstationer. Jeg kan varmt anbefale Laila som coach/rådgiver."
Ulrik Koch-Henriksen, Software Designer 

“Laila er en inspirationskilde på ekstrem mange områder – hun formår at få én til at tænke anderledes ved hjælp af hendes coachende tilgang. Hun har altid både hjernen og hjertet med sig og dermed får hun altid det bedste ud af en hver tænkelig situation og handling. Hun er en fantastisk person at arbejde sammen med og for - virkelig en nydelse.”
Jonna Uhrenholt Kaarsberg, Marketing projektleder
 
"Laila har jeg lært at kende i et coaching forløb i forbindelse med outplacement. Det har været en udsøgt fornøjelse, som jeg tillægger stor værdi. Laila, der har en ægte interesse for mennesker, er i stand til hurtigt og effektivt at danne sig et overblik over én som person, og har gennem sin kompetente sparring, der både har stor bredde og stor dybde, tilført mig betydningsfuld selvindsigt og værktøjer til personlig udvikling. Laila har en positiv indstilling, som ikke mindst kommer til udtryk i hendes konstruktive feedback, hvor hun på en empatisk måde formår at udfordre og samtidig inspirere - og i den grad åbner op for muligheder og veje til at tænke anderledes. Laila er en ildsjæl, der udviser stor energi, som har en behagelig afsmittende effekt. Herudover har Laila en en god sans for humor og selvironi. Jeg giver Laila mine varmeste anbefalinger."
Jørgen A. Nielsen, Senior Project Manager

“Laila har en smittende positiv natur med en skøn portion humor. Hun brænder for sit fag og arbejder med stort engagement. Hun har et skarpt øje for udviklingspotentialet i de personer og virksomheder hun møder. Det har været en meget stor fornøjelse at arbejde for Laila, og jeg kan varmt anbefale Laila som leder og coach.”                                                                                                                                                  Tina Charlotte Hammer, Webmaster, Can.Mag.

"Som vækstkonsulent hos Væksthus Nordjylland har jeg i flere EU-programmer haft samarbejde med Laila Christensen. Det gælder større kompetenceudviklingsprogrammer VIV og FVIV. Laila Christensen har fungeret som konsulent til løsning af nogle de udfordringer, de deltagende virskomheder har arbejdet med. Det gælder i forhold til det overordnet strategiarbejde og til organisations- og ledelsesudvikling. Her har Laila arbejdet både selvstændigt med virksomhederne men også i tæt samspil med andre konsulenter. Samtidig har Laila Christensen også en forståelse for og respekt for det regelsæt, som EU-projekter arbejder under.Virksomhederne har altid  givet positive tilbagemeldinger og er glade for Laila's positive indgang til arbejdet. Samtidig er hun vedholdende i forhold til de beslutninger, der er truffet og som skal implementeres. Jeg kan herfra giver positive anbefalinger."                                                                  Leif Bjerg Jensen, Vækstkonsulent          

"Nu forstår jeg, hvorfor andre har så høje tanker om dig. Du har virkelig givet mig håb om, og mod på, at komme videre. Jeg har tænkt på hvad f.. man gjorde uden mennesker som dig, det er ret imponerende så hurtigt du kan sætte fingeren på ”de ømme punkter”.Du siger du er en af de dyre, men jeg har en klar fornemmelse af at det er nogle af de bedste penge jeg har givet ud. Lige nu har jeg ikke rigtig nogen fornemmelse af hvornår og hvad jeg har brug for, men du kan være helt sikker på jeg nok skal sige til hvis jeg rammer muren, og ikke kan komme op igen."                                                                                                                                                                                                 Privat kunde

“Jeg var kørt fast i mit job og jobsøgning. Jeg blev anbefalet Laila Christensen. Jeg regnede med, at hun hurtig kunne give mig nogle gode råd og så var jeg videre i nyt job. Men nej, jeg fik meget mere. Laila engagerede sig og udfordrede mig langt ud over mine forventninger. Det blev et forløb, som udviklede mig personlig og hjalp mig i min jobsøgning. Laila´s ærlige og direkte måde at coache på, er helt unik og meget virksom. Det var hårdt arbejde og der var ingen nemme løsninger, men istedet fik jeg, som har sat varige spor. Jeg kan kun anbefale Laila til alle,der har lyst til et stort skub videre - det er den bedste investering jeg har gjort.”                                                                                                                             Conny Helgesen Hass, Krifa

 “Efter 12 års ansættelse i samme virksomhed og en opsigelse i bagagen fik jeg et tilbud om et coach forløb, som jeg modtog med kyshånd. Laila er en fantastisk givende kvinde med et enormt hjerte for at hjælpe mennesker. Hun hjalp mig til at åbne op for helt nye muligheder/ en helt ny verden uden begrænsninger. Laila har endvidere skrevet bogen: Sæt af på modstand - ledelse med hoved og hjerte. Den kan jeg varmt anbefale, hvid du vil udvikle dig selv personligt som fagligt. Efterfølgende vil jeg bruge bogen til reflektion. Laila, jeg er taknemmelig for at have mødt dig på min vej.”  Jette Kobber, Dow Edulan

“Jeg har aldrig tidligere mødt et menneske, der som Laila har kunnet finde mine stærke og svage sider på så kort tid – og som har formået, at få mig selv til at se dem og arbejde med dem. Hun har virkelig lært mig meget om mig selv og har været en uvurderlig hjælp for mig til at komme videre i min karriere. Jeg kan kun give Laila mine bedste anbefalinger – hun er en fantastisk coach!”  Anne Dahl Malchau, Project Manager - Neutral, Unilever / a/s blumøller

“I had the pleasure of having Laila as coach, when i whas fyrred from my last job. Laila helped me to belive in myself again and to find out what kind of job that would make me happy and fit my skills. I found that job emmidiatly after ending my training course, and I belive i could not have done it whit out her help. Thank you Laila for believing in me, you are a great coach!”  Anja Scheuer-Larsen, Blumøller

 Flere udtalelser kan ses på min linkedIn profil linkedin.com/in/lailachristensen