Menu Luk

Forfatter og foredrag

Publikationer:

Foredrag og kurser:

Jeg skræddersyr foredrag og kurser til publikum. Ring og lad os tage en uforpligtende snak om, hvad du kunne tænke dig. Der er både højt til loftet og bredde i mit virke. Som underviser er jeg meget inddragende/coachende og faciliterende og jeg sætter kursisterne i spil gennem kort oplæg og workshops.

Jeg afholder Inspirationsworkshop i eget virke – se mere på Facebook (Coach Vision Inspirations workshop) 

Bæredygtighed handler om balance i vores omgivelser og i os selv.

Personligt har jeg en dyb passion og kærlighed for mennesker og menneskelige måder at interagere på. Jeg er født nysgerrig og har altid stillet spørgsmål. Derfor har jeg hele livet fået forskellige svar, viden og indsigt, som jeg konstruktivt inddrager i hele mit virke.

Jeg tror på, at vi er på vej ind i en tidsalder, hvor værdier som ordentlighed, ansvarlighed, respekt og tillid i den grad er i fokus, fordi de skaber grobund for det bedste i os.

Vi kalder det for bløde værdier, men jeg ved, at det at være autentisk og handle sine værdier ud, er noget af det sværeste for os – fordi vi er mennesker. Jeg er også så bevidst naiv, at jeg vælger at tro på det bedste i alle mennesker, for ingen vokser uden håb, tro og positive overbevisninger.