Menu Luk

Hvad har du brug for

Øget bevidsthed: At finde sig selv er en spirituel rejse

Hvad har du brug for, for at kende dig selv er en livslang rejse. At finde sig selv er en spirituel rejse. At blive leder i sit eget liv, for at blive den bedste udgave af sig selv, er øvelser og træning i øget bevidsthed, som vil løfte dig, og give dig energiboostet til at finde meningen med dit liv.

Rejsen ér målet. Processen er dit indhold.
Du sejler skibet, du sætter retningen.

I vores samarbejde er jeg din personlige rejseguide. Jeg bruger alle mine værktøjer, evner og kompetencer til at støtte dig, så du står stærkt ved roret på dit eget skib.

Mennesker er mere end bare kompetencer. Vores ego og vores sind er en del af vores personlighed. Vores personlighed er formet gennem hele livet, af værdier og holdninger, vilje og mod. Og dybt inde i os alle ligger et sjæleligt ønske: at gøre en forskel.

Men hvordan? Med hvad? Hvor? Hvornår? Hvad er mest hensigtsmæssigt for dig – og hvad føles rigtigt?

Det burde være så let – du kender jo svaret – men nogle gange har vi brug for hjælp til at finde svarene. Hvad har du brug for, for at kunne finde dine svar?

Lad mig hjælpe dig.

Har du brug for forandringer? Er du i tvivl om, hvad du gerne vil arbejde med? Mistrives du? Føler du dig stresset og fastlåst? Eller ønsker du at arbejde med dig selv for at blive en bedre leder? Hvad har du brug for?

Uanset starter vi med en kort snak om, hvad du har brug for.

 • Inspirationssamtaler (pris 700 kr. pr. time inkl. moms)

  Indholdet er dit. Uanset om det er privatlivet eller arbejdslivet. Samtaler kan flytte og forandre, og jeg støtter dig i din personlige proces.

 • Outplacementforløb (pris 1000 kr. pr. time plus moms)

  Afklaring, CV skrivning, ansøgninger, sociale medier fx LinkedIn, jobsamtaleteknikker, personlighedstest og feedback. Der vil være en del skriftlige opgaver for dig. Mail- og telefonopfølgning inkluderet.

 • Ledercoaching (pris 1500 kr. pr. time plus moms)

  Jeg bliver din personlige coach/træner, livline, fortrolige, sparringspartner og støtte. Ofte over længere perioder med en del telefonisk kontakt mellem sessionerne (inkluderet)

 • Personlighedstest (priser fra 2.000 kr. plus moms).

  Jeg bruger MBTI/JTI test som et udgangspunkt for en grundig, analytisk og dialogbaseret tilbagemelding, hvor du får et godt indblik i dig selv, dine stærke og svage sider, så du bedre kan udnytte dit eget potentiale. Bruges ofte i forbindelse med personlig coaching, outplacementforløb og ved rekruttering/sammensætning af teams.

  For arbejdsgivere kan tilkøbes et kort sammendrag, som således også kan fungere som et godt ledelsesværktøj, og/eller som et super godt udgangspunkt for teamsamarbejde.

  For private par kan det også være en øjenåbner for at inddrage forskelligheder på en hensigtsmæssig måde.

 • Facilitator/inspirator og ledelseskonsulent (pris fra
  1500 kr. pr. time plus moms)
  Ring og få en uforpligtende snak om dine behov, og lad os
  sammen finde ud af, hvordan jeg bedst mulig kan understøtte dig, dit team, dine
  ansatte eller din virksomhed.