Menu Luk

Udlev dit fulde potentiale

”Bliv den bedste udgave af dig selv!”

”Bliv stor, både som menneske og som leder,
for det er i din storhed at du virker bedst!

Coaching handler om at kunne stille de rigtige, og helst, åbne spørgsmål. Mentoring, sparring og reel rådgivning kan også være værdifulde elementer, som inddrages efter behov. Det handler om, hvad du har brug for!

Jeg arbejder ud fra specielt tre overbevisninger:

  1. Al udvikling kommer indefra. Det gælder mennesker og virksomheder. Mit motto er derfor: Indsigt fører til vækst, fordi øget bevidsthed fører til vækst.
  2. Samarbejde er vejen frem. Det stiller krav til dialog, vidensdeling, respekt og tolerance overfor forskelligheder. Til gengæld giver det mere udvikling både for individer og virksomheder.
  3. Lederskab kan læres. Uanset om det handler om dit personlige lederskab i eget liv, eller om du er leder for andre, så bygger et godt lederskab på empati, sympati og medfølelse overfor andre – og lige så vigtigt: overfor dig selv. Bæredygtigt lederskab kommer gennem indre balance.

En coachingstil, der adskiller sig fra den gængse tilgang
ved at være både skarp analytisk og empatisk.

Vi bliver alle gode til det, vi laver, når vi bruger vores kombination af personlige og faglige kompetencer. Derfor har jeg også udviklet min unikke coachingstil gennem mange års træning og feedback. Læs nogle mine referencer her.

Sammen kommer vi hurtigt ind til kernen af din problemstilling, du bliver udfordret og der stilles krav til dig i din proces, fordi det i høj grad er dit eget arbejde med processen, der flytter dig derhen, hvor du ønsker at være.