Menu Luk

Referencer

Her er nogle af de referencer og udtalelser  jeg har fået fra mine kunder:

Thomas Jørgensen, Distriktschef Colas A/S:

Jeg har kendt Laila gennem flere år og altid oplevet hende som et dejligt positivt menneske. Jeg har bl.a. brugt hendes kompetencer i forbindelse med et udviklingsprojekt i min Nordjyske afdeling, hvor hun har bidraget med stor viden og indsigt, hun har forstået vores problematikker hurtigt og har formået at få os til at flytte os inden for relativt kort tid. Jeg sætter stor pris på Laila som person og som coach og kan klart anbefale hende til andre, der har brug for et “skub” frem af.

Peter Ladefoged, Portfolio Manager Borean Innovation:

Early 2009, I hired Laila Christensen as an outplacement consultant. I was struck by the amount of insight she immediately gained on my situation and the potential it contained. I effortlessly got challenged from angles I did not expect – like she read me just like that. A few weeks later I got a very challenging position as Engineering Director turning around a business. I hired Laila as my business coach and still enjoy on a monthly basis the kick I get together with her – hovering through my crowded agenda within an hour. Each time, I walk away with new ideas of my own, a fresh mindset and a tank full of energy. As such, I cannot recommend Laila too highly.

Mogens Tofte Koch, Owner TofKo Business Development A/S:

Jeg har arbejdet med Laila i flere projekter, og jeg har stor respekt for den indsigt og kompetence, som Laila indlejre i sine løsninger af opgaver hos kunder. Laila har hurtigt en fornemmelse for kundernes problemstillinger og arbejder altid på et dedikeret niveau, som optimerer resultatet af løsningsmodellen. Jeg kan anbefale Laila i kundeopgaver og samarbejdsrelationer

Birgitte Høgh Frederiksen, Manager/HR Tican Fresh Meat A/S:

We have had the pleasure of using Lailas expertise within outplacement – and with great results for us, but also for the individual who have been able to get a great start for their new working life. Furthermore Laila has held several workshops for our team members about change – and how to embrace and handle change. Laila has a great outgoing personality – and will add value to many various processes within all kinds of business.

Lise Wormstrup, Afdelingsleder KMD/MBA i Forandringsledelse:

Jeg har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Laila i et stort forandringsprojekt, hvor vi skulle forankre forretningens værdier i afdelingen. Med Lailas stærke personlighed og store kompetencer indenfor coaching var hun en vigtig katalysator for forandringerne både på organisatorisk og personligt niveau. Laila har mange facetter, og jeg værdsætter specielt hendes ærlighed og engagement, som jeg oplevede til fulde i vores samarbejde. Jeg kan derfor varmt anbefale Laila som en uundværlig støtte til såvel individuelle og teambaserede forandringsprocesser.    

Carsten Hunderup, Supply Change Manager, Sanex:

I had the pleasure to have Laila as a Coach as part of Outplacement after the Sanex hand-over. Laila knows how to help people in very different situations. She finds immidiately the hot spot and works from there.
I can´t appreciate enough the professional help I received and can only recommend others to let Laila guide whenever needed.                     

Mads Ingerslev Schytte, Kommunikationskonsulent, KMD:

Laila Christensen formår at videregive sine evner og erfaring på et perfekt afbalanceret niveau af operationelle værktøjer og praktiske eksempler. Hendes undervisningsmetode understreger, at dyb teoretisk viden ikke er alfa og omega, når det omhandler brugbare redskaber, som alle kan benytte i deres hverdag. Jeg kan på det kraftigste anbefale Laila Christensens kurser og undervisning.

Michael Schultz, Department Manager Telenor A/S:

I efteråret 2010 havde jeg fornøjelsen at deltage i en række sessioner med Laila Christensen fra CoachVision. Formålet var at bruge min daværende situation til at skabe fokus og afsæt til at komme videre i mit karriere forløb. Disse møder blev afviklet som en-til-en samtaler af mellem 1-2 timers varighed.

Jeg kan på basis af ovenstående varmt anbefale Laila. Hun har en fantastisk evne til at sætte den person hun sidder overfor i centrum og derefter tage udgangspunkt i netop den situation man befinder sig i på det givne tidspunkt. Dette bruges til at skabe et helhedsbillede, som skaber grobund for diskussioner om enkeltheder. Disse diskussioner har været utroligt frugtbare, da Laila har en særdeles god egenskab til at finde ind til essensen af, hvordan en person agere og reagere i bestemt situationer og ud fra dette komme med præcise anbefalinger om mulige strategier i interaktionen med kollegaer, kunder og medarbejdere.
Specielt Lailas kendskab til persontyper har været en fantastisk hjælp for mig og konkret været medvirkende til, at jeg har håndteret situationer anderledes konstruktivt og fremadrettet efterfølgende.

En vigtig del i Lailas tilgang til personlige samtaler er humor. Det har været sjovt og berigende at være sammen med hende og jeg er altid kommet ud af vores møder klogere og smilende. Hun spænder utroligt bredt og er vidende om mange interessante emner.
Jeg kan kun give Laila mine allerbedste anbefalinger og står gerne til rådighed som reference. Samtidig har jeg en intention om i fremtiden at bruge Laila til at fremme min og min virksomheds muligheder.

Andrea Fabio Cattoni, External Reseacher at Nokia Siemens Networks, Aalborg Universitet:

When the management responsibilities started growing, I found myself stuck in a situation where I could not handle properly multiple teams made of multiple persons. My manager offered me the possibility of having a coach. I picked up Laila given the recommendations on LinkedIn, especially from people in the IT sector. Which is also mine, and was giving me the impression that she already knew the field.
Session after session, not only my professional, but also my private life started improving, since Laila nurtured me to grow up in myself. She provided me not only a few extremely practical management tools, but also with the eyes of curiosity about humans. She taught me to question myself first. To be weak for being stronger. My career has been definitely improved making myself happier, less stressed, and probably making also my manager happy for the expense!

Anonym, privat kunde:

Man står midt i tågen, og kan slet ikke orientere sig. Med dine skarpe spørgsmål og faglige ekspertise, begynder tågen at lette, og man kan igen se vejen frem. og der er oven i købet flere veje at vælge mellem! Så det er faktisk muligt at skifte kurs. Det kan være vanskeligt – og måske lidt pinlig – proces at se indad og erkende, men med din humor, begejstring og støtte kommer man stærkere og rigere ud på den anden side. For mig har mødet med dig været skelsættende, og jeg giver dig gerne min anbefaling med på vejen, og håber andre, sammen med dig, også må få denne fantastiske oplevese af at “jeg VIL og jeg kan”. Laila, du er en fantastisk coach!

Conny Helgesen Hass, Krifa:

Jeg var kørt fast i mit job og jobsøgning. Jeg blev anbefalet Laila Christensen. Jeg regnede med, at hun hurtig kunne give mig nogle gode råd og så var jeg videre i nyt job. Men nej, jeg fik meget mere. Laila engagerede sig og udfordrede mig langt ud over mine forventninger. Det blev et forløb, som udviklede mig personlig og hjalp mig i min jobsøgning. Laila´s ærlige og direkte måde at coache på, er helt unik og meget virksom. Det var hårdt arbejde og der var ingen nemme løsninger, men istedet fik jeg, som har sat varige spor. Jeg kan kun anbefale Laila til alle,der har lyst til et stort skub videre – det er den bedste investering jeg har gjort.   

Brian Dahl, Development Manager (Motorola):

Jeg har lært Laila at kende i et coaching forløb i forbindelse med ”outplacement”. Jeg har været særdeles positivt overrasket over, hvor hurtig Laila er i stand til at danne sig et overblik over én som menneske og hvor effektivt hun formår at finde ind til sagens kerne. Ud over uovertrufne færdigheder som coach, indgår der også et stort naturtalent – især i relation til empati og psykologi. Laila forstår ubesværet de gængse ledelsesteorier, og jeg har derfor – som leder – følt mig forstået i enhver henseende og har haft nemt med at kommunikere med hende. Hendes coaching foregår på en behagelig naturlig måde, og virker aldrig kunstig på mig. Jeg har endvidere nydt Laila’s bramfri måde at sige tingene på, hendes tålmodighed med mig, hendes humoristiske / ironiske angrebsvinkel og ikke mindst, at hun udøver ”coaching med en mening og holdning til tingene”, som hun ikke er bleg for at kommunikere. Det lyder måske ikke som prototypen på en blid behandling, men jeg skal garantere for at det virker!!! Jeg vil derfor ikke tøve, med at anbefale Laila som coach eller katalysator vedr. situationer der involverer mennesker.

Søren Lyhne Andersen, Test Technician (Motorola):

Jeg var fuld af skepsis overfor konceptet “coaching”, da jeg første gang skulle møde Laila i forbindelse med den karriereudvikling jeg og alle tidligere medarbejdere fra Motorola Nørresundby var blevet tilbudt i forbindelse med nedlukningen af firmaet. Efter blot én session fik Laila vendt min skepsis til store forventninger – der vel at mærke blev indfriet til fulde! Laila bruger teknikker og værktøjer fra hendes fag, kombineret med hendes store erfaring og en næsten intimiderende indsigt og indlevelsesevne, til at fremme ens egen selverkendelse og -indsigt. Hun formåede på næsten magisk vis at afdække både mine styrker og svagheder på en konstruktiv måde, hvilket bl.a. førte til konkrete ændringer i mit CV (der efterfølgende blev brugt som eksempel i karriereudviklingsprogrammet). Nu ved jeg hvad “coaching” OGSÅ kan være! 🙂

Morten Dahl Iversen, Vice President Business Development:

Laila har fungeret som personlig coach for mig. Det har været et utrolig udbytterig forløb for mig. Laila har en meget sjælden evne til at hjælpe andre med se på sig selv, og hun er ekstrem dygtig til at spotte og udvikle talenter hos mennesker og virksomheder. Med hendes engagement, ægte interesse for mennesker og positive drive er hun i stand til at åbne for nye tallenter og dermed flytte personer og virksomheder. Jeg kender endvidere Laila fra Early Warning, hvor hun har gjort en kæmpe frivillig indsats som både coach og ledelseskonsulent. Det er en stor fornøjselse at arbejde med Laila, og jeg kan varmt anbefale hende både som personlig coach, til lederjobs og som generel virksomhedskonsulent.

Peter Lindhard Birch, privat kunde:

Vores tid sammen hos dig har lært mig utroligt meget, især det med at tro og holde ud, når alting synes svært og ufremkommeligt. Jeg er så taknemmelig for vores personlige coaching-forløb! Alt er ikke gået helt efter planerne. Men jeg har da forsøgt at række ud efter stjernerne…og det er da lykkedes at fange nogle stykker 🙂 Så stor tak for din hjælp, din varme og menneskelighed. Du er et dejligt menneske Laila og til super god inspiration for en masser mennesker, uanset om det gælder job, karriere eller personlig udvikling. Dine mange kloge ord skal først bundfældes, derefter opleves og mærkes…..Du skal have de bedste anbefalinger!!!!

Anne Dahl Malchau, Commercial Innovation Manager, Arla Foods Amba:

Jeg har aldrig tidligere mødt et menneske, der som Laila har kunnet finde mine stærke og svage sider på så kort tid – og som har formået, at få mig selv til at se dem og arbejde med dem. Hun har virkelig lært mig meget om mig selv og har været en uvurderlig hjælp for mig til at komme videre i min karriere. Jeg kan kun give Laila mine bedste anbefalinger – hun er en fantastisk coach!

Klaus Kolding, Entrepriseleder Scandic Byg:

Der kan skrives mange gode ting om Lailas evner med hensyn til overblik, forretningsforståelse, lederevner o.s.v. Jeg vil hellere fortælle, hvor meget jeg sætter pris på mennesket Laila, der med en naturlig evne til at nå ind, hvor der er såvel smukt, som farligt at bevæge sig, gennem samtaler har hjulpet mig i en tid hvor jeg var udfordret på selve spørgsmålet “hvem er jeg?*. Det er selvfølge altid et sundt spørgsmål at stille, min udfordring var, at jeg ikke kunne finde svar. Det kan jeg i dag! Laila er en af de skønne blomster i min buket af nære venner og fortrolige nu, og jeg kan idag sende en venlig tanke til de omstændigheder der er skyld i at jeg lærte dette menneske at kende. Stor respekt.